Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

PROJECTMANAGEMENT

Van Wijck Engineering is gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van de complete engineering van uw project. Hierbij dragen wij de zorg voor alle interacties tussen verschillende disciplines en CAD pakketten, zijn wij het aanspreekpunt voor alle engineeringsvraagstukken binnen het project, en kunnen wij u één totaal samengesteld engineeringspakket opleveren.

Ook kunnen wij het projectmanagement van uw project volledig voor u uitvoeren. De afgelopen 10 jaar hebben wij de nodige ervaring opgedaan bij alle fasen van een project. Van de Ontwerpfase, Voorbereidingsfase, Realisatiefase tot aan de Nazorgfase.

Het tot een succesvol einde brengen van een project vereist de nodige coördinatie. Een goede communicatie met alle betrokken partijen is daarbij van essentieel belang. Uiteraard wenst u op elk moment inzicht te hebben in de voortgang en kosten van uw project.

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

Klik hier

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren